Applikációk

Az ügyfelekkel való együttműködés és a saját kutatási tapasztalataink lehetővé teszik a legfejlettebb alkalmazási problémák megoldását. Ha segítségre van szüksége a kísérletek tervezésében, a megfelelő eszköz vagy reagensek kiválasztásában, a többszínű panelek tervezésében, a gyűjtés vagy a válogatás optimalizálásában, az adatok elemzésében vagy az eredmények értelmezésében – keressen minket

Áramlási Citometriai alkalmazások átfogó leírása

Az áramlási citometria két legnagyobb előnye az, hogy képes számos paramétert (2–30 vagy annál több) mérni ugyanazon a mintán, és az a képessége, hogy másodpercek alatt összegyűjti az információkat millió sejtből.

TOVÁBB

12 színű immunofenotípus panel szortolása

A Sony MA900 eleget tesz a legtöbb szortolási alkalmazás igényeinek, akár 4 lézerről, 12 fluoreszcencia paraméter alapján és 4-utas szortolást támogatva.

TOVÁBB

Elsődleges immunhiányos betegségek

A immunhiány gyanús betegek klinikai laboratóriumi szűrése általában kezdeti értékeléseket foglal magában, elsősorban az immunoglobulin szint mérését a szérumban, az abszolút keringő limfocita számot (az életkorhoz igazodó kontrolltartományhoz viszonyítva) és a komplement komponens fehérjék mennyiségi meghatározását.

TOVÁBB

MRD meghatározás

A Minimal Residual Disease (MRD) szintjének meghatározása kiemelkedő fontosságú a kezelés hatékonyságának és a hosszú távú kimenetel magállapításához.

TOVÁBB